skip to main content
 

Anglo American on toiminut Pohjois-Suomessa vuodesta 2004

Paikallista yhteistyötä

Anglo American on toiminut Pohjois-Suomessa vuodesta 2004, ja tänä aikana työntekijämme ovat tehneet laajaa yhteistyötä monien eri tahojen kanssa. Vuorovaikutus muun muassa paikallisten ja kunnallisten viranomaisten sekä maanomistajien, poromiesten ja muiden maankäyttäjien kanssa on meille tärkeää.

Olemme sitoutuneet avoimeen vuoropuheluun paikallisten sidosryhmien kanssa ja toivomme lisää yhteistyötä. Tiimimme Sodankylässä arvostaa paikkakuntalaisten mielipiteitä ja palautteita, ja he pyrkivät pitämään kaikki kiinnostuneet ajan tasalla Sakatti-hankkeesta ja sen etenemisestä.

Sidosryhmien kokoukset

Toimintamme alusta saakka olemme jatkuvasti keskustelleet hankkeeseen liittyvistä suunnitelmista paikallisten sidosryhmien kanssa. Olemme järjestäneet parin viime vuoden aikana useita epävirallisia ja virallisia tapaamisia. Tilaisuuksia on järjestetty yleensä esiintymäalueella juuri ennen kenttätyön aloittamista sekä ajoittaisia tapaamisia työn jatkuessa, jotta paikalliset asukkaat saavat koko ajan ajantasaista tietoa toiminnastamme.

Hankkeen edetessä lisäämme virallisten kokousten ja yleisötilaisuuksien määrää. Toivomme, että tavoitamme näin yhä useampia paikallisyhteisön jäseniä sekä alueen sidosryhmiä.

Ilmoitukset julkisista kokouksista ja yleisötilaisuuksista julkaistaan kotisivullamme.

Kertokaa meille mitä mieltä olette hankkeesta tai lähettäkää meille kysymyksiä täyttämällä palautelomake.

loading...