skip to main content
 

Anglo American - kaivosyhtiön Sakatin hankkeelle uusi projektijohtaja

09 joulu 2013

Anglo American -kaivosyhtiön Sakatin hankkeelle uusi projektijohtaja

Anglo American -yhtiön Sakatti-hankkeen projektijohtajaksi on 20.1.2014 alkaen nimitetty FM (geologia ja mineralogia) Jukka Jokela.

Jukalla on vankka kokemus sekä etsintävaiheessa olevien että pidemmälle edenneiden kaivoshankkeiden johtamisesta Fennoskandiassa. Viimeisimpänä hän työskenteli Northland Resources -yhtiön etsintätyöstä ja Suomen toiminnoista vastaavana johtajana. Jukalla oli avainrooli yhtiön Hannukaisen kaivoshankkeen edistämisessä.

"Jukka on kokenut ja arvostettu ammattilainen kaivosalan toimijoiden keskuudessa Suomessa ja Skandinaviassa. Olemme tyytyväisiä saadessamme Jukan johtamaan työtämme Suomessa, ja toivotamme hänet tervetulleeksi tiimiimme ensi vuoden alussa,” sanoo Anglo American -yhtiön malminetsinnästä vastaava johtaja Tracey Kerr.

For further information, please contact:

Media  
Iso-Britannia  
James Wyatt-Tilby Emily Blyth
Puh: +44 (0)20 7968 8759 Puh: +44 (0)20 7968 8481
Etelä-Afrikka  
Pranill Ramchander  
Puh: +27 (0)11 638 2592  

Tietoa toimittajille:

Anglo American on yksi maailman suurimmista kaivosyhtiöistä. Pääkonttorimme sijaitsee Lontoossa, ja yhtiömme on listattu Lontoon ja Johannesburgin pörsseihin. Vastaamme asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin monipuolisella kaivosliiketoiminnalla ja tuotevalikoimalla. Tuotevalikoimamme kattaa perusraaka-aineet (rautamalmi, mangaani, metallinen hiili ja lämpöhiili), perusmetallit ja mineraalit (kupari, nikkeli, niobium ja fosfaatit) sekä jalometallit ja mineraalit, joissa platinan ja timanttien osalta olemme maailman johtava toimija.

Anglo American on sitoutunut työskentelemään yhdessä yhtiön sidosryhmien, kuten sijoittajien, kumppaneiden ja työntekijöiden kanssa. Tavoitteena on luoda kestävää arvoa, jolla on todellinen merkitys. Samalla noudatamme korkeimpia turvallisuus- ja vastuullisuusstandardeja kaikissa liiketoiminnoissamme kaikkialla maailmassa. Yhtiöllä on kaivostoimintaa ja kehitys- sekä tutkimusvaiheessa olevia hankkeita eteläisessä Afrikassa, Etelä-Amerikassa, Australiassa, Pohjois-Amerikassa sekä Euroopassa.

Anglo American on tehnyt 10 vuoden ajan tutkimustyötä Lapissa. Vuonna 2011 yhtiö perusti suomalaisen liiketoimintayksikön Sodankylään tutkiakseen kupari-, nikkeli- ja platinametallien (PGE) esiintymää Sakatissa, joka sijaitsee 25 kilometriä Sodankylästä pohjoiseen.

www.angloamerican.com

loading...