skip to main content
 

Lue lisää lehdistötiedotteistamme, ja tutustu karttoihin ja tietolehtisiin

Media

Lue lisää lehdistötiedotteistamme, ja tutustu karttoihin ja tietolehtisiin.

Year

28 helmi 2017

Anglo American ilmoittaa, että Sakatin kaivoshankkeen kannattavuuden esiselvitys on käynnistetty vuoden 2016 lopussa.

09 joulu 2013

Anglo American -kaivosyhtiön Sakatin hankkeelle uusi projektijohtaja

01 tammi 2013

Sakatti sijaitsee Viiankiaavan aapasuoalueen länsirajalla. Alue on osa Natura 2000 -aluetta ja suojeltu suo.

01 tammi 2013

Anglo American on yksi maailman suurimmista kaivosyhtiöistä. Ainutlaatuinen kaivannaisvalikoimamme kattaa raaka-aineet, perusmetallit sekä jalometallit ja mineraalit. Yhtiö on maailman johtava platinan ja timanttien tuottaja. Harjoitamme kaivostoimintaa ja etsimme uusia esiintymiä Afrikassa, Aasiassa, Australiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Euroopassa.

01 tammi 2013

Anglo American on maailman suurimpia kaivosyhtiöitä, jolla on toimintaa Afrikassa, Aasiassa, Australiassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Euroopassa. Yhtiö perusti vuonna 2011 suomalaisen liiketoimintayksikön Sodankylään tutkiakseen malmiesiintymiä Sakatin ja Sodankylän alueella. Sodankylä on nykyisin yhtiön eurooppalaisen etsintätyön keskus.

01 tammi 2013

Anglo American tiedostaa Sakatin esiintymän sijainnin herkällä Natura 2000 -alueella. Pyrimme minimoimaan toimintamme ympäristövaikutukset ja edistämään alueen maankäytön hallintaa ja luonnon monimuotoisuutta tukevia toimia. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten ja kansallisten viranomaisten kanssa kehittääksemme hanketta vastuullisesti.

loading...